2014. április 12., szombat

Tündérliget - világoszöld

Ahogy talán már említettem, a Tündérliget magazin megjelenése kezd rendszeressé válni, ha minden jól megy, ezentúl kéthavonta jelentkezhetek az új számmal. Az idei első tavaszi szám színe a világoszöld, az ébredező növényekkel, rügyfakadással, a friss tavaszi hangulattal harmonizálva. Olvashatunk benne a zöldségek fontosságáról, vitaminokról, kora tavaszi virágokról, s a kertészek munkájáról. A sport természetesen a foci, ha már zöld fűről van szó! A mese pedig a személyes kedvencem, mivel békákról szól, akik flancolni szeretnének kicsit, végül pedig majdnem pórul járnak... talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy végül minden jóra fordul :)

A következő szám rózsaszín lesz s előreláthatóan május elején jelenik meg. Flamingók, cukorkák és cseresznyevirágok várhatóak minden mennyiségben! :)

2 megjegyzés:

  1. Akkor idén talán ez lehet a szakirodalom a kiskerthez... :-P Hátha jobb, mint a tavalyi Nők Lapja! (Ha mégsem, fordulj bátran Balázshoz, vagy méginkább Pistihez!) ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sztem ha ez alapján csinálnám az idei palántázást, akkor sem lenne rosszabb az eredmény, mint tavaly :) De még hozzá se fogtam, ma is pl esik az eső. Így nem lehet kertészkedni! :P

      Törlés