2013. december 16., hétfő

Közelednek az uhuk!


Azt hiszem, említettem már korábbi bejegyzésekben, hogy komoly bagoly dömping várható a közeljövőben. Örömmel tudatom veletek, hogy a közeljövő elérkezett, ahogy az uhuk is, akik barátaikkal együtt elárasztották a szűkebb környezetemet. Remélem, hamarosan egyre tágabb körben fognak terjeszkedni, ugyanis (el ne kiabáljam) maholnap megnyílik a meska boltom, ahol mindenki szert tehet a számára legmegfelelőbb uhura, vagy valamelyik kis barátjára. Van neki több is: Ceca, Breki és Hiúz.


Az uhuk nagyon hasznos állatok ám, s barátaikra is sokféle feladatot rá lehet bízni. Például...

Őrzik a kulcsokat...

...és a táskádat.

Elkísérnek mindenhová...

...velük sosem vagy egyedül!

Hűtőmágnesként is megállják a helyüket

Kis konyhában is sokan elférnek

A karácsony közeledtével az uhuk bandába verődve lepik el a csupasz ágakat, hogy egy kis színt hozzanak a sötét téli délutánokba... Úgy érzem, nem lesz ez másképp majd a karácsonyfával sem. Csak tudjak aludni a sok huhogástól!Sajnos a szemük nem világít a sötétben, pedig az lenne az igazi!

Remélem, nemsokára jó híreket hozhatok a meska bolt ügyében! A bolt neve Uhu & barátai lesz (pontosabban uhuesbaratai), de már most elérhet bárki uhu-ügyben az uhuesbaratai@gmail.com e-mail címen. Hamarosan jelentkezem az uhuknak kijáró arculattal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése