2013. szeptember 8., vasárnap

Tündérliget

A Máltai Szeretetszolgálat Tündérkert magazinjának kistérségi melléklete végre kinőtte magát, s önálló újsággá vált: ez az új Tündérliget! A terjedelme megduplázódott, immár nyolcoldalasra bővült, s mint minden rendes sajtóterméknek, lett címlapja, rovatai, logója. Jó érzés volt bábáskodni mellette, bár nem állítom, hogy könnyű volt a szülés... Viszont a végeredmény mindenképp megérte! :) Most kivételesen fölteszem mind a négy oldalpárt, mert egyszerűen nem tudok választani közülük, ez valahogy így egyben érvényesül igazán. 

Az új koncepció szerint a Tündérliget már nem egy-egy kistérséghez kötődik, hanem mindegyikhez kapcsolódik egy téma és egy szín. Az első témája a víz, színe pedig a világoskék. S mint ilyen, található benne esős mese, mosakodás, buborékfújás, vízi sportok, vízi állatok, vízzel kapcsolatos foglalkozások minden mennyiségben... Milyen szerencse, hogy a szerkesztője épp a kék korszakát éli, nem? :)

Amikor gyerek voltam, többek között arra vágytam, hogy nyerjek a lottón valami elképzelhetetlen összeget, hogy soha ne kelljen dolgoznom. Úgy képzeltem, az valami nagyon nyűgös, terhes és nemszeretem dolog... Ha valaki akkor azt mondja, hogy egyszer önszántamból fogok lelkendezni a munkámról egy szombat este (vasárnap éjjel...), akkor valószínűleg kiröhögöm. Erre tessék! :)

2 megjegyzés:

 1. Nagyon klassz! Ötletes és dinamikus, látom, hogy örömödet lelted a munkában! Azért a lottónyeremény nem lehet olyan rossz dolog, mert még egy szuper nyeremény mellett is lehet dolgozni, ráadásul akkor már nem "kényszerből", hanem kedvtelésből! Egészen sokat fejlődött ez az újság, és biztos, hogy a gyerekeknél nyerő lesz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Igen, nagyon "fogamra való" volt ez a feladat, s elvileg ezután rendszeresen, kéthavonta jelenik meg az újság. Annyit elárulhatok, h a következő rózsaszín lesz! :)
   S még annyit, h sajnos nem lottózom, pedig továbbra is lennének ötleteim! ;)

   Törlés