2012. december 17., hétfő

Babel

Újabb arculatos feladatot kaptam: egy antikváriumnak kellett névjegyet készítenem, ami passzol a már meglévő logóhoz, s az ezáltal meghatározott drapp-sötétzöld színvilághoz. Terveztem egy egyszerűt-komolyat, egy még komolyabbat, s egy bohókásat, amit a scrapbook* ihletett a maga változatos kereteivel és random elrendezéseivel. Nagy örömömre ez lett kiválasztva, pedig nem is reménykedtem benne, mert az antikvárium az olyan komoly dolog, nem? :) Arra meg külön büszke vagyok, hogy életemben először sikerült Illustratorban rendes mintázatot szerkesztenem, a bicikliknek nem maradt le egyik része sem, s rendes közökben követik egymást. Kész csoda!

(*A scrapbook az egyénileg elkészített és alkalomhoz/személyekhez/hangulathoz illően kidekorált fotóalbumok neve. Sajnos ennél jobban nem tudom megfogalmazni, én is csak most ismerkedem a műfajjal....)


Ráadásként még mutatok egy hasonló, scrapbook hangulatú névjegyet. Ez ajándékba készült, s azt hiszem a gazdája egész elégedett vele! :)


5 megjegyzés:

 1. Ezek a névjegyek fantasztikusak! Csudamód bánsz te már az illusztrátorral! Le a kalappal!

  VálaszTörlés
 2. Köszi szépen! Csak irulok-pirulok...:)

  VálaszTörlés
 3. Elbüszkélkedtem ma a műveddel Surányinak :-)

  VálaszTörlés
 4. Nahát, s mit szólt? Neki nem kell vmi jó kis névjegy? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neki nem, de azért eltette Balázsét. Tetszett neki, bár a biciklit nem szúrta ki, még akkor sem, amikor felhívtam rá a figyelmét... úgyhogy jól megmutattam neki :-)
   Amúgy üdvözöl :-)

   Törlés