2012. szeptember 16., vasárnap

A Diadalív árnyéka

A korábban említett levelezőpályázat kerettörténetének szereplőit együtt találtuk ki a team többi tagjával, mindenki két karaktert vállalt. A lehető legnagyobb változatosságra törekedtünk, azt hiszem, ez sikerült is :)

A képet akrillal festettem, a szokásos applikációkkal kiegészítve. Illetve nem is annyira szokásos, mert megjelentek a fém kiegészítők, meg a "valódi" gyöngysorok. S rájöttem, hogy a mintás ruhát nem is feltétlenül kell megfesteni, amikor annyi maradék csomagolópapír van a világon! Pl. a második gimis teljesen szűz geometria könyvet igazán kár piros kockás papírban tartani, ha eddig nem volt kinyitva, ezután sem lesz, nem fog veszélybe kerülni a borítója!


S akkor az arcok dióhéjban, balról jobb felé az alsó sor:
Michael (66) nyugdíjas afroamerikai mérnök, Giulia (20) olasz topmodell, Kilki (30) perui indián földműves, Li Hao (24) kínai orvostanhallgató, mellette az egyelőre név nélküli görög autókölcsönzős fiú (19), Sophie (40) francia tánctanár, Solveig (22) svéd munkanélküli kismama, Ole (35) svéd lapp rénszarvastenyésztő, hobbija a szaxofonozás
Hátsó sor: Olivier (33) francia kanadai lovasrendőr, Fjodor Alexejevics (40) orosz csempész

Hogy ők egymással és a titkos szervezővel milyen nyelven beszélnek, illetve az olaszokkal Rómában, ne tőlem kérdezzétek. Végülis ez csak egy mese, nemigaz? :)

Hőseinket valahogy el kellett juttatni a diadalív árnyékába, de arra már nem volt energiám, hogy mögéjük fessek egy komplett tájat, ezért a diadalív digitálisan került oda. Photoshopban kapott a kép egy-két szűrőt meg árnyékot, hogy ne legyen annyira feltűnő a csalás (?)


2 megjegyzés:

  1. Én úgy emlékeztem, hogy ehhez a rajzhoz is írtam valamit, de látom, hogy mégsem. Így utólag akkor megírom, hogy nagyon tetszik az egész "mese". Etinka

    VálaszTörlés
  2. Örülök! :) Nekem is, s izgulok, hogy hogyan fog folytatódni a történet, mert még én sem tudom... December elején lesz folytatás, ha minden igaz.

    VálaszTörlés